“Tijdloos laminaat   van klasiek tot modern”

Vloeren van a tot z


Tapijt geeft warmte, comfort en karakter aan elk huis. Met alle mogelijke variaties in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte wel passend tapijt te vinden. Daarnaast leveren wij trapgeschikt tapijt voor een mooi en warm trappenhuis, Verder hebben wij ook voor de zakelijke markt diversen projectgeschikt tapijt op 200/400 breed en nog steeds de tapijttegel wat een stuk moderner is geworden dan vroeger.

Gevoerde merken: Desso, Parade tapijt, Bonaparte tapijt, Sfeervol wonen tapijt, Silvester Tapijt, Lano, Interfloor, en onze huiscollectie


Tapijt

Passie voor

                      vloeren

Een vinyl vloer is uiterst hygienisch,geluiddemend en veerkrachtig.

Een vinyl vloer is in vele verschillende designs leverbaar. Van hout structuur tot betonlook, van natuurtinten tot alle kleuren van de regenboog. Ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Gevoerde merken: Novilon, Interfloor, Sfeervol wonen, Silvester, Tarkett

Vinyl

Een Pvc/Vinylstroken vloer is zeer stil en geluiddempend. Het is een sterke en duurzame vloer met een warme uitstraling, wat geldt voor zowel de hout- als tegel designs. Het is een zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënische vloer, welke ook geschikt is voor natte/vochtige ruimtes. Ook is het geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Met als extra optie kunnen wij de vloer behandelen met een extra beschermlaag(polymeer).

Gevoerde merken: Mflor, Durofloor, Podium, Nuance,Huiscollectie, Quick-step, Design Flooring, Tarkett

PVC / Vinylstroken

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van lijnolie, hars, kalk-steen, jute en houtmeel. Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: banenmateriaal (200cm breed), als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig clicksysteem.Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt en is zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Gevoerd merk: Forbo, Tarkett

Linoleum /Marmoleum

Laminaat vloeren zijn er in heel veel verschillende kleuren en maten, van de standaard planklengtes tot de extra lange planklengtes. Met een V-groef of zonder. Met de talloze decors, kleuren en geborstelde effecten is het soms niet van een massief houten vloer te onderscheiden. Het is een onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënische vloer. Met de juiste ondervloer ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Gevoerde merken: Quick step, Parador, Saffier, Berryfloor,Huiscollectie,Silvester, LocFloor, Beautifloor,

Laminaat

Van matten die buiten kunnen blijven liggen (staal en rubber) tot schoon- en droogloopmatten voor binnen in alle kleuren en maten. Op aanvraag zijn ook maten met logo leverbaar.

Gevoerde merken: Hamat, Coral, Huiscollectie Gevoerde merken: Quick step, Parador, Saffier, Berryfloor,Huiscollectie,Silvester, LocFloor, Beautifloor,

Deurmatten

Van Zijll Vloeren Telefoon 06-43272631 info@vanzijllvloeren.nl
Home Vloeren Zonwering Projectstoffering Contact